Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Ξημερώνουν Χριστούγεννα!!!

Η παραμονή Χριστουγέννων έφτασε και τελευταία μέρα δουλειάς (από το σπίτι) για την φετινή χρονιά . Η ευελιξία που μου έχουν δώσει στη εταιρία μου, ( να ναι καλά) να εργάζομαι κι από το σπίτι, μου επέτρεψε να έρθω στα πάτρια εδάφη από την Παρασκευή και πραγματικά… ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ!!! Από σήμερα καθισιό και ηρεμία μέχρι και την Πρωτοχρονιά!!!!

Νομίζω ότι είχα ανάγκη αυτές τις μέρες ξεκούρασης γιατί με το χειρουργείο και άλλα πολλά υπήρξα λίγο πιεσμένη το Φθινόπωρο που μας πέρασε. Χωρίς φυσικά να συμβαίνει κάτι σοβαρό. Αλλά πραγματικά θα χαρώ πολύ αυτές τις μέρες. Θα δω τις θείες μου, κάποιους αγαπημένους φίλους και κυρίως θα απολαύσω το σπιτάκι μου, το τζάκι μου και τους γονείς μου!!!! Ταινίες, σειρές, βιβλία, μουσικούλα και φυσικά τεχνολογία!!!!

Καταρχήν να σας πω ότι έχω λιώσει στις Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Σας είχα πει ότι θα κάνω ανάρτηση με παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων ταινιών που είδα αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο θα σας αναφέρω εδώ συνοπτικά. Καταρχήν να πω ότι τις φετινές Χριστουγεννιάτικες τις είδα στο Netflix οπότε δεν είναι οι γνωστές που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Είναι κάτι διαφορετικό.

Χριστουγεννιάτικες Ταινίες που Είδα

Όλες οι ταινίες ηταν ιδιαίτερες, ξεχωριστές τρυφερές και .. εορταστικές.
Περισσότερο αγάπησα το Έρχομαι για τα Χριστούγεννα και τα Χρονικά των Χριστουγέννων. Τα Χριστούγεννα της Άντζελα είναι μια ταινία κινούμενων σχεδίων μικρού μήκους, πολύ πολύ τρυφερή!!!
Τα Χριστούγεννα Αστέρων πάλι είναι Ιταλικής Παραγωγής, το οποίο μέχρι κάποιο σημείο ίσως σας φανεί βαρετό αλλά να το δείτε μέχρι το τέλος. Πραγματικά από κάποιο σημείο και μετά έχει πολύ πολύ γέλιο.
Φυσικά δεν έχω τελειώσει εδώ! 😛 Έπονται νέες προτάσεις σε προσεχή ανάρτηση ενώ σίγουρα απόψε θα βρω και θα δω το Christmas Nightmare όπως κάθε χρόνο παραμονή Χριστουγέννων!!! Το αγαπώ!!!!

Πηγή Εικόνας: Pixabay

Από σειρές ξεκίνησα το La Casa De Papel το οποίο μου αρέσει πολύ αν και ακόμα είμαι στο τρίτο επεισόδιο. Επίσης συνεχίζω και τελειώνω το 13 reasons why , και το the affair. Θα υπάρξει παρουσίαση και των τριων!!!!!

Αυτή τη περίοδο τελειώνω (επιτέλους) το Confiteor του Ζάουμε Καμπρέ, αλλά δεν το έφερα στην Τρίπολη διότι είναι και……..βαρύτατο!!! Τελειώνω επίσης το Ντέμιαν του Χέρμαν Έσσε ενώ σκοπεύω μέσα στις γιορτές να διαβάσω το Δέμα του Sebastian Fitzek και το Χαμόγελο του Δράκου της αγαπημένης Αλκυόνης Παπαδάκη!!

Νομίζω πως είναι ώρα να σας αφήσω….
Ξημερώνουν Χριστούγεννα και αύριο θα μαζευτούμε οικογενειακά (καμιά 20αριά άτομα μονο 😛 ) με πρόσωπα αγαπημένα που έχω την ευλογία να θεωρώ οικογένειά μου χωρίς να είναι καν αίμα μου! Γιατί … τους φίλους μας τους διαλέγουμε εμείς για οικογένεια!!!!

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας να περάσετε πολύ πολύ πολύ όμορφα!!! Να φάτε και να πιείτε πολύ! Να βρίσκεστε με πρόσωπα που αγαπάτε γιατί αυτό έχει σημασία τις μέρες αυτές και να σκέφτεστε σαν να είναι ανάμεσά σας, όλους εκείνους που λείπουν και θα θέλατε να είναι εδώ μαζί σας. Όταν τους σκεφτόμαστε πολύ είμαι σίγουρη ότι έρχονται και είναι ανάμεσά μας 🙂

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην κλείσω με την αγαπημένη μου.. βάζοντας ένα ταιριαστό για απόψε τραγούδι από τον ιδιαίτερο δίσκο της Χριστούγεννα με την Καίτη και αφιερώνοντας σας ένα τετράστιχο με ιδιαίτερο νόημα

Ξημερώνουν Χριστούγεννα,
το χω σε κακό να κλαις,
στης ζωής τ’ άγρια κύματα,
Δόξα το Θεώ να λες….

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένοι μου!!!!!
Υγεία, αγάπη και ευτυχία πάνω από όλα!!!!

Πηγή εικόνας: Pixabay
Σχόλια από το Facebook