Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Netflix Movie: The Unforgivable

Υπόθεση

Η Ruth, είναι καταδικασμένη για φόνο και όταν φτάνει η ώρα της να αποφυλακιστεί, βρίσκεται μόνη της σε μια κοινωνία που δεν είναι διατεθιμένη να την συγχωρήσει. Παράλληλα με τις προκλήσεις του παρόντος και τα εμπόδια για ένα ήρεμο μέλλον, έρχεται αντιμέτωπη και με τα λάθη(;) του παρελθόντος.

Το πρώτο βήμα για την εξιλέωση, είναι το να ανακαλύψει που βρίσκεται η αδερφή της την οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει σε πολύ μικρή ηλικία. Άραγε η Katie θα την συγχωρέσει; Θα μπορέσει να ξανακάνει μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω όλα όσα την βασανίζουν;

Sandra Bullock: Ένα όνομα μια ιστορία για τον Διεθνή Κινηματογράφο. Μια από τις πιο αγαπημένες μου (και όχι μονο δική μου) ηθοποιούς. Η γυναίκα είναι μοναδικό ταλέντο. Μπορεί να παίξει τα πάντα και να ερμηνεύσει τους πιο απίστευτους ρόλους. Στη συγκεκριμένη ταινία, η ενσάρκωση της Ruth είναι απλά συγκλονιστική. Το ύφος της, το στυλ της, ο τρόπος κίνησης και κάθε βλέμμα ειναι μελετημένα μέχρι τέλους, όπως άλλωστε μας συνηθίζει σε όλες τις ταινίες της.

Η ταινία θα έλεγα ότι είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του Netflix που έχω δει το τελευταίο διάστημα! Προσεγμένη ερμηνευτικά και σκηνοθετικά αγγίζει τον τηλεθεατή πλέκοντας την ψυχοσύνθεση μιας ταλαιπωρημένης γυναίκας που πρόσφατα βγήκε από μια διπλή κόλαση. Αφενός της φυλακής, αφετέρου του παρελθόντος. Με flash back and forward η ιστορία της Ruth και της Katie εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας και βήμα βήμα μαθαίνουμε όλη την αλήθεια που έφερε την μεγάλη αδερφή στη φυλακή.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραβλέψω και την εμφάνιση, σε δευτερεύοντα ρόλο αυτή τη φορά, της μοναδικής Viola Davis, η οποία παρόλο που δεν είναι πρωταγωνίστρια, μας δείχνει πόσο έντονη παρουσία μπορεί να έχει μια εκπληκτική ηθοποιός, ακόμα και στον πιο απλό ρόλο!

Δεν ξέρω αν ηταν τόσο η υπόθεση και το σενάριο της σειράς που με καθήλωσε όσο η ερμηνεία και η σκηνοθεσία. Όπως και να χει σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το δείτε. Μια ταινία που παρουσιάζει το κοινωνικό κατεστημένο, τις προλήψεις απέναντι στα άτομα που έχουν φυλακιστεί, τις δυσκολίες των ιδίων να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα και την νέα ζωή και όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Γροθιά στο στομάχι θα την έλεγα

Περιμένω τις απόψεις σας!!!!


Photo Gallery

Trailer

Σχόλια από το Facebook