Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Συνέντευξη με……… τον εαυτό μου-Μέρος δεύτερο

Καλησπέρα σε όλους σας! 
Μετά από ένα Σαββατοκύριακο που με γέμισε χαρά και πολλά συναισθήματα για τον γάμο του παιδικού μου φίλου, επέστρεψα στη βάση μου και στη ρουτίνα μου. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας παραθέσω το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με τον εαυτό μου 😛 μετά το πρώτο που μπορείτε να βρείτε εδώ.  Την ιδέα για την “αυτοσυνέντευξη” την είχα βρει εδώ και την έκανα μετάφραση. Πάμε λοιπόν να με μάθετε λίγο περισσότερο. 

16. Τι αποστραγγίζει την ενέργειά μου;Πως μπορώ να το μειώσω ή ακόμα και να το κόψω
Νομίζω αυτό που με διαλύει περισσότερο είναι το άγχος και η αρνητική ενέργεια από τους άλλους. Προσπαθώ με τον καιρό να το μειώσω με διάφορους τρόπους. Συνήθως μιλάω με τους ανθρώπους που αγαπώ και μου δίνουν τρόπους και κουράγιο να τα αντιμετωπίσω όλα. Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά σίγουρα η θετική ενέργεια και η αγάπη είναι το καλύτερο αντίδοτο


17.Πως φαντάζει για μένα το ιδανικό πρωινό.
Χειμωνιάτικο βροχερό πρωινό με χουχούλιασμα, ζεστό καφέ ή σοκολάτα .. χωρίς κάποια δουλειά… με ένα βιβλίο στην αγκαλιά… και φυσικά μουσικούλα!!!!

18. Πως φαντάζει για μένα η ιδανική μέρα.
Νομίζω πως δεν υπάρχει ιδανική μέρα. Προσπαθείς να γεμίσεις τις μέρες σου με εκείνες τις μικρές στιγμές που αξίζουν. Και είναι πολλές. Είναι η συντροφιά με τους ανθρώπους που αγαπάς, είναι ένα καλό βιβλίο, είναι μια καλή ταινία και αγαπημένη μουσική. Είναι το χουχούλιασμα που ανέφερα παραπάνω και άλλα πολλά. Το παν είναι να μπορείς να περνάς καλά τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους! 

19.Τι είναι αυτό που με “ζωντανεύει”; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσα πραγματικά “ζωντανή”?
Ξέρω ότι το έχω χιλιοπεί αλλά για εμένα η βασική μου ένεση ενέργειας είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Εκείνοι μπορούν να με ανεβάσουν στον 7ο ουρανό. Η χαρά τους αλλά και η αγάπη τους επίσης είναι για μένα κινητήριος δύναμη. Τελευταία φορά που ένιωσα πραγματικά ζωντανή (αν και λίγο ταλαιπωρημένη γιατι η παλιο-χολή πάλι “χτύπησε” ) ήταν στο γάμο του παιδικού μου φίλου, το Σάββατο που μας πέρασε. Η θετική ενέργεια αλλά και η αγάπη που πραγματικά “κυρίευε” τον χόρο , καθώς επίσης και το reunion με φίλους, με έκανε να ξεχάσω τον πόνο, να περάσω όμορφα, να συγκινηθώ, να χορέψω και να τραγουδήσω μέχρι πρωίας!!!!


20.Τι είναι αυτό που με εμπνέει περισσότερο και γιατί;
Χμμμ δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα μου φέρει έμπνευση. Μπορεί να είναι κάποια μελωδία, κάποια ταινία, ή ακόμα και μια κατάσταση στη ζωή μου. Μπορεί να είναι ένα σκηνικό ή  μια φωτογραφία. Είναι ανάλογα τη στιγμή και την φάση!

21. Από που προέρχεται ο πόνος μου και με ποιούς τρόπους τον θεραπεύω;
Δυο πράγματα με πονάνε και με λυγίζουν. Αφενός και κυρίως η απώλεια, αφετέρου η προδοσία . Δεν έχω βρει θεραπεία γι αυτόν τον πόνο. Απλά το γνωστό αντίδοτο 😉

22.Ποιες είναι οι δυνάμεις μου.
Οι γονείς μου, οι θείες μου … οι αληθινοί φίλοι μου. Εκεί που κουρνιάζω πάντα όταν τα βρίσκω σκούρα αλλά και όταν θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου

23.Τι ήθελα πάντα να κάνω αλλά φοβόμουν
Κατάδυση!! Είναι το όνειρό μου αλλά είναι πολύ δύσκολο για μένα δυστυχώς 🙂

24. Τι θα ήθελα να μάθω;
Τα πάντα σχετικά με τη δουλειά μου 😀 technoπρεζάκι ε;;; το ξέρω 😛

25.Τι χόμπυ θα ήθελα να δοκιμάσω
Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο απωθημένο σαν χόμπι! Την κατάδυση ίσως! Ναι αυτό!!! 

26. Που θα ήθελα να ζήσω την ιδανική ζωή
Χμμμ … παλιότερα θα σας έλεγα εκείνες τις Αμερικάνικες πόλεις με τις μονοκατοικίες και τους φράχτες (και καμια πισινουλα :P). Τώρα απλά θα σας πω οτι η ιδανική ζωή είναι με αυτούς και όσα αγαπάς! Βέβαια αν όλοι αυτοι βρίσκονταν σε μια τέτοια πόλη… δεν θα λεγα οχι 😉 

27.Που θα ήθελα να ταξιδέψω τα επόμενα 5 χρόνια;
ΠΑΝΤΟΥ!! Καλά οκ… θα διαλέξω.. Λοιπόοοον. Το μεγάλο μου όνειρο είναι φυσικά η Νέα Υόρκη! Από πιο κοντινούς προορισμούς θα έλεγα Ολλανδία, Πράγα, Κροατία και Μάλτα. Βέβαια κόψτε μου εσεις κανένα εισητηριακι και για αλλου και οχι δεν θα πω 😛

28.Τι μπορώ να κάνω για να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου 
ΠΟΛΛΑ! και πρέπει και μπορώ. Πρέπει να προσέχω λίγο καλύτερα την διατροφή μου αλλά και την φαρμακευτική μου αγωγή (ένοχη!). Να κάνω συχνότερα εξετάσεις. Να πάω σε κανέναν οδοντογιατρό (ένοχη!) και φυσικά να προσέχω λίγο περισσότερο την εμφανιση και το ντύσιμό μου(μην μου πειτε ότι ντυνομαι ωραια η μάνα τα διαλέγει 😛 ) . Α! Και να πίνω πολύ νερό!!! 

29.Πότε έκανα κάτι που νόμιζα  ότι δεν θα μπορούσα να κάνω?
Όταν έφυγα από την Τρίπολή για να μείνω στην Αθήνα δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα τα κατάφερνα να μείνω μόνη μου και να κάνω όλα αυτά που κάνω!!!! 

30.Στο τέλος της ζωής μου, ποια θα ήθελα να είναι η κληρονομιά μου;
Λοιπον κοιταξτε… δεν θα με πείραζε να αποκτήσω ένα κάμπριο ή ένα σπιτάκι με πισίνα (απλά λιττά και απέριττα) και να το περάσω στα παιδιά που δεν έχω 😛 Μα καθόλου όμως. Επειδη ξέρουμε όμως οτι αυτα δεν θα συμβουν ας σοβαρευτούμε. Θα ήθελα η κληρονομιά μου να είναι ίσως τα βιβλία που ονειρεύομαι (ακομα) να γράψω αλλά και οι αρχές που πήρα εγώ απο τους δικούς μου γονείς.  

Αυτές είναι οι υπόλοιπες ερωτήσεις από την αυτο-συνέντευξη! Μπορείτε αν θέλετε να το κάνετε κι εσείς στο blog σας! Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ πολύ!!!!
Μπορείτε να δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης εδώ!

Καλό βράδυ σε όλους!!

Σχόλια από το Facebook