Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Σιγά μην φοβηθούμε…..Σας νικήσαμε!!!!

Σιγά μην κλάψω….
Σιγά μην φοβηθώ…
.

Η Μάγδα Φύσσα έκλαψε…. Έκλαψε πολύ μετά από εκείνη την αποφράδα βραδιά του 2013 όπου ένα φασιστικό κτήνος αποφάσισε ότι το παιδί της δεν έχει δικαίωμα στην έκφραση, στα όνειρα, στη ζωή….

Έκλαψε όταν της τον παρέδωσαν και της ζήτησαν να τον αναγνωρίσει , έκλαψε στην κηδεία του, έκλαψε μετά, κάθε μέρα και κάθε ώρα. Έκλαψε στις δίκες, όταν την περιγελούσαν, όταν έβλεπε το αγόρι της να ψυχορραγεί στα εξώφυλλα των φυλλάδων(δεν θα τις πω εφημερίδες…. δεν τους αξίζει), έκλαψε στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για το παιδί της… και συνεχίζει να κλαίει μέχρι σήμερα διότι τα δάκρυα της μάνας δεν στερεύουν ποτέ… η πληγή δεν κλείνει ποτέ…

Πηγή: Τα Νέα

Η Μάγδα Φύσσα όμως δεν φοβήθηκε!!!! Δεν φοβήθηκε να ορθώσει ανάστημα, δεν φοβήθηκε να παλέψει για την δικαίωση του παιδιού της, για την δικαίωση όλων των θυμάτων ναζιστικών και φασιστικών επιθέσεων!!!

Πηγή: Nantiareport

7 χρόνια τώρα έχει χάσει την ηρεμία της, μέχρι να βρει γαλήνη η ψυχή του Παύλου της.

 7 χρόνια τώρα δεν διστάζει να κατηγορήσει δημόσια τους δολοφόνους του παιδιού της να τους επιτεθεί και να σταθεί ενώπιών τους.

Πηγή: Αυγή

Έγινε αποδέκτης φασιστικών επιθέσεων, γελοιοτήτων … αλλά δεν λύγισε!!!!

Πάλεψε…. Στάθηκε δίπλα σε όλους όσους την χρειάστηκαν στους δικούς τους αγώνες… παρούσα, δυνατή, αξιοπρεπής, αλλά με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της… και με την ελπίδα πως όλα αυτά για τα οποία μάχεται, θα βρουν αντίκρισμα.

Πηγή: Lifo

Και βρήκαν. Διότι σήμερα 7-10-2020 η Χρυσή Αυγή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δικάστηκε και θεωρείται και με δικαστική βούλα εγκληματική οργάνωση. Όπως έγραψα και στα social media μου :

«Σήμερα είχαμε μια μεγάλη νίκη όλοι εμεις.

Εμείς που πιστεύουμε πως όλοι έχουν δικαίωμα στην δημοκρατία, στην ελευθερία, στην ισότητα και πως κανένας δεν έχει τη δικαιοδοσία να τους τα στερεί!!!

Σήμερα πήραμε μια βαθιά ανάσα!!!

Ας ελπίσουμε οτι θα κρατήσει διότι δεν κερδίσαμε τον πόλεμο αλλά… μια σημαντική μάχη!!!!»

Χάρη στον Παύλο της χιλιάδες κόσμος βρέθηκε σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και πανηγύρισε με ανακούφιση!! Χάρη στον Παύλο ΜΑΣ η αλήθεια, η ελπίδα, η δημοκρατία και η ελευθερία νίκησαν όσο κάποιοι κι αν προσπάθησαν για το αντίθετο!!!

Πηγή Lifo

Δεν είμαι ουτοπική,  ξέρω πως ο κοσμος δεν θα αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη και πιστεύω πραγματικά πως αυτά τα κτήνη δεν θα λάβουν την τιμωρία που τους αξίζει. Είναι η αδικία της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Το γεγονός όμως ότι η Χρυσή Αυγή πια θεωρείται εγκληματική οργάνωση και όχι πολιτικό κόμμα, εμένα προσωπικά με δικαίωσε…. Με ανακούφισε!!!

Ελπίζω λοιπόν όλοι εσείς οι 400.000 που τους ψηφίσατε, να ξέρετε ότι βάλατε στη βουλή μια συμμορία!!! Εγκληματίες!!! Όχι ότι δεν το ξέρατε δηλαδη αλλά τώρα δεν θα μπορείτε να υπεκφεύγετε!!!! Τέλος! Είστε συνένοχοι!

Δεν θα σας πω ψέμματα, ολος αυτός ο συνωστισμός εν μέσω covid-19 με τρόμαξε! Αλλά να σας πω κάτι άλλο; Κι εγώ αν μπορούσα θα πήγαινα. Είναι κάποιες μικρές «παραβάσεις» που αξίζουν τον κόπο.Όπως είχε πεί ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα: «Αξίζει φίλε μου να υπάρχεις για ένα όνειρο,κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει» Είναι κάποιες καταστάσεις για τις οποίες πρέπει να λειτουργούμε διαφορετικά

Πηγή iefimerida

 Διότι στο παρελθόν, κάποιοι άλλοι θυσιάστηκαν με πολύ πιο δύσκολες συνθήκες προκειμένου εμείς τώρα πια να μπορούμε να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας! Να φωνάζουμε πως θέλουμε Ελευθερία… Δημοκρατία… Ισότητα!!!!! Κάποιοι βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, έχασαν τη ζωή τους για να μπορώ εγώ… εσύ… και όλοι οι άλλοι να βγουμε έξω δυνατά και να φωνάξουμε:

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ!!!!!!!!

Και υπήρξαν κι εκείνοι που προσπάθησαν να μας καταπατήσουν τα δικαιώματα αυτά! Και πλέον… είναι και με τη βούλα εγκληματίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικήσαμε τη μάχη

Και όχι τον πόλεμο…

Αλλά είναι μια μάχη δυνατή, ένα βήμα μπροστά…..

Και πρέπει ολοι μαζί ενωμένοι …. Να κάνουμε αυτό που ξεκίνησε ο Παύλος Φύσσας… να αγωνιστούμε εναντίον τους!!!!!!!!!

Σχόλια από το Facebook