Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου

2765083201_55a958db14 (1)Καλησπέρα φιλαράκια μου!!! Οκτώβρης πια και…κάπου πήρε το μάτι μου καθώς έκανα τις καθημερινές μου περιπλανήσεις στο διαδίκτυο , ότι σήμερα λέει είναι η Ημέρα που είναι αφιερωμένη στο χαμόγελο. Το ξέρατε; Εγώ πάντως όχι!Δεν έχει σημασία γιατί ή πληροφορία αυτή μου έδωσε έμπνευση για νέα ανάρτηση καθώς παράλληλα σας ετοιμάζω και τό επόμενο επεισόδιο.

Το χαμόγελο λοιπόν κατ’ εμέ, είναι ένα από τα δυνατότερα όπλα του ανθρώπου σε συνδυασμό με το καλό χιούμορ. Η μάλλον… είναι καλύτερα ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων . Μπορεί να εκδηλώσει τα πάντα, και να δείξει πολλά χωρίς καμιά επιπλέον λέξη.  Το χαμόγελο επιπλέον εχει θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς , να νιώσεις καλύτερα, να διώξει μακριά κάθε αρνητική σκέψη. 

Ενα χαμόγελο μπορεί να σε κερδίσει μπορεί όμως και να σε προβληματίσει…. ενα απο εκεινα τα αινιγματικά ξέρετε! Που κρύβουν μέσα τους μυστήριο…

Ενα χαμόγελο μπορεί να είναι αφοπλιστικό και να ισοπεδώσει και τον κάθε κακοπροαίρετο…. 491412742_145edccd82

Ένα χαμόγελο είναι το σπουδαιότερο δώρο… πρέπει να δίνεται απλόχερα γιατί είναι τοσο πολύτιμο που κάνει πιο πλούσιο εκείνον που το παιρνει χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει 😉 

Νομίζω πως η λίστα με τις χρήσεις αλλά και την ωφελιμότητά του είναι απεριόριστη.. θα ήθελα λοιπόν να μου γράψετε 5 πράγματα που σας κάνουν να χαμογελάτε….

Τα δικά μου είναι τα εξής:

α)Στιγμές με τους αγαπημένους μου ανθρώπους

β)Οι έξυπνες ατάκες που πετάει το μικρό μου ξαδερφάκι

γ)Μια όμορφη φωτογραφία γεμάτη αναμνήσεις

δ))ένα αγαπημένο τραγούδι

ε)Μια ηλιόλουστη μέρα γεμάτη ήχους και μυρωδιές (μυρωδιές απο λουλούδια λεω οχι απο τη φασολάδα της κυράτσας από κατω)

Σας βαζω επίσης ένα βιντεάκι από ενα υπεροχο τραγουδακι, από το soundtrack της αγαπημένης μου ταινίας η Μελωδία της Ευτυχίας. Όσες φορές κι αν τη δω, σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της ειμαι χαμογελαστή.

Πείτε μου κι εσεις 5 πράγματα που σας κάνουν να χαμογελάτε 🙂

Photos by:benjaminasmith ,Incase.

Σχόλια από το Facebook