Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Πάει ο Παλιός ο Χρόνος…

Το 2018 φεύγει και το 2019 έρχεται και για όλους μας αυτή η μεταβατική ας πούμε περίοδος είναι μια ευκαιρία για έναν μικρό απολογισμό. Τι μας συνέβη τη χρονιά που πέρασε, τι στόχους έχουμε για τη χρονιά που έρχεται.

Το 2018 για εμένα ήταν μια φλατ χρονιά. Χωρίς συνταρακτικά ούτε καλά ούτε και άσχημα γεγονότα. Πήρα ένα μεταπτυχιακό, έβγαλα μια χολή 😛 και όλα καλά! Το βασικό είναι ότι οι άνθρωποι που αγαπώ είναι καλά, ότι έχω τους φίλους μου, τη δουλειά μου, την ρουτινούλα μου. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, είχαμε τα καλά μας και τα άσχημά μας, τις ευκολίες μας και τις δυσκολίες μας. Όπως κάθε άνθρωπος. Όπως κάθε οικογένεια.

Η αλήθεια είναι πως όπως είναι η κατάσταση δεν περιμένω μεγάλα πράγματα , ούτε κάνω μεγαλεπίβολα σχέδια. Πλέον δεν κάνω καν σχέδια. Ονειρεύομαι , ελπίζω… περιμένω αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα.Το έχω γυρίσει σε: “Όσα πανε κι όσα ερθουν :P”. Κάθε μέρα που ξυπνά θέλω απλά να μας βρίσκει καλά. Θέλω να μην χτυπήσει το τηλέφωνο λαμβάνοντας κάποιο άσχημο νέο, θέλω να τελειώσει η χρονιά και να είμαι πάλι εδώ να σας λέω ακριβώς τα ίδια. Το μόνο διαφορετικό που εύχομαι για το 2019 είναι να μπορέσω να κάνω κάποιο (ή κάποια) ταξίδι(α). Όλα τα άλλα… εν καιρώ!

Αυτές οι ευχές αφορούν εμένα. Για τον κόσμο, για την κοινωνία μας όμως εύχομαι άλλα . Διότι εκεί έξω τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά! Δεν θα κάνω απολογισμό των γεγονότων διότι είμαι σίγουρη πως όλοι σας τα ξέρετε και πως όλοι σας τα ακούτε διαρκώς αυτές τις μέρες. Θέλω απλά να ευχηθώ…. έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο χωρίς κακό, χωρίς φτώχια, χωρίς πολέμους . Έναν κόσμο χωρίς ρατσισμό, χωρίς διακρίσεις με σεβασμό στο πλησίον, στο περιβάλλον, στον άνθρωπο, στα ζώα. Έναν κόσμο γεμάτο αγάπη. Έναν κόσμο χωρίς φυλακές, χωρίς ορφανοτροφεία, χωρίς νοσοκομεία. Χωρίς αχαριστία, αλαζονεία και απληστία. Έναν κόσμο γεμάτο ειρήνη, αγάπη,ευγνωμοσύνη, χαμόγελο, ζεστασιά, συμπόνια και φιλότιμο. Ζητάω πολλά και γίνομαι ίσως ουτοπική, το ξέρω. Αλλά νομίζω πως αυτά είναι μόνο που αξίζουν… νομίζω πως στο σημείο που έχουμε φτάσει πια αυτά ειναι που θα πρέπει να αναζητάμε!

Δεν θα σας κουράσω άλλο … πριν κλείσω όμως θα ήθελα να σας δείξω το νέο μικρό “βιβλιαράκι” που δημιούργησα στο αγαπημένο μου Wattpad με 3 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που είχα δημοσιεύσει εδώ στο παρελθόν.

Περιμένω τα σχόλιά σας και τις εντυπώσεις σας

Θέλω να ευχηθώ σε όσους δεν τα πούμε ως τότε…
Καλή Ευτυχισμένη Ευλογημένη Δημιουργική Χρονιά γεμάτη Υγεία-Αγάπη-Ειρήνη-Χαμόγελα!!!!!

Να περάσετε υπέροχα… να φάτε και να πιείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ 😛 να αγκαλιάσετε όσους αγαπάτε , να δώσετε και να πάρετε τα πιο ζεστά σβουριχτά φιλιά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σχόλια από το Facebook