Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Maria Kat Developer – Το portfolio μου και άλλα πολλά!

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Ελπίζω το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού να ήταν γεμάτο όμορφες στιγμές για όλους σας. Προσωπικά για διάφορους λόγους δεν κατάφερα ούτε αυτο το σκ να πάω για μπάνιο αλλά χαλάλι του. Ήταν άκρως δημιουργικό.

Photo by Vivek Kumar on Unsplash

Εδώ και καιρό έχω βάλει στόχο να δημιουργήσω το δικό μου portfolio και γενικά μια νέα τεχνολογική παρουσία. Το είχα ξεκινησει εν μέσω καραντίνας αλλά η κακή μου διάθεση αποτελούσε πάντα ανασταλτικό παράγοντα και ένιωθα σαν ένα αόρατο χέρι να με κρατά και να μην με αφήνει να προχωρήσω.

Το πήγαινα λοιπόν αργά αργά και ποτέ δεν τελείωνα!!! Έπρεπε όμως να μπει μια τελεία. Έτσι το Σ/Κ πήρα φόρα κι επιτέλους το portoflio μου είναι έτοιμο και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Παράλληλα μια άλλη ιδέα άρχισε να βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο μυαλό μου. Γιατί να μην συνδυάσω την αγάπη μου για το blogging και το γράψιμο με την τεχνολογία και να προσπαθήσω να παρουσιάζω και να μοιράζομαι όλα όσα ξέρω; Αρχικά σκέφτηκα πως είχα την σχετική κατηγορία στο My Dreamland όμως νομίζω πως η τεχνολογία αποτελεί ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι από το ιστολόγιό μου. Αποτελεί μια δική της κατηγορία. Έπειτα πέρασε από το μυαλό μου να φτιάξω ένα δεύτερο τεχνολογικό blog. Αυτό όμως απαιτεί περισσότερο χρόνο για ενασχόληση που δεν διαθέτω καθώς έχω στο μυαλό μου να κάνω κι άλλα πράγματα. Έτσι κατέληξα στο εξής. Θα μοιράζομαι τις ιδέες και τις γνώσεις μου μαζί σας μέσω του Medium.com.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Medium.com είναι μια ιστοσελίδα με άρθρα ποικίλου ενδιαφέροντος. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Απο συνταγές μαγειρικής μέχρι προτάσεις για ρούχα. Τεχνολογία, μουσική, βιβλία, web development, design … τα πάντα όλα! Μια από τις μικρές απολαύσεις μου είναι να διαβάζω άρθρα στο tablet μου καθώς είναι σαν ένα μεγάλο τεράστιο περιοδικό. Μπορείς να επιλέξεις τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν και μόλις το ανοίγεις θα σου εμφανίζονται σχετικά άρθρα. Το Medium λοιπόν σου επιτρεπει να δημιουργείς τις δικές σου καταχωρήσεις και να τις προωθείς ενώ παράλληλα να τις κοινοποιείς και στα social media σου. Έτσι θεώρησα ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γράφω αλλά και να προωθώ τα άρθρα μου!!

Έτσι λοιπόν δημιούργησα μια ομάδα από νέα social media τα οποία θα εστιάζουν στον όμορφο αυτό κοσμο του διαδικτύου και της τεχνολογίας. Δεν θα σας ζαλίσω άλλο για σήμερα, θα σας παραθέσω μόνο τα νέα μου profiles και ελπίζω να θελήσετε κι εσείς να με ακολουθήσετε κανοντας click στους σχετικούς συνδέσμους

Facebook
Instagram
Twitter
Και φυσικά το portfolio μου

Ώρα να σας αφήσω (ελπίζω για) να περιηγηθείτε στα social media και στο site μου !!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Σχόλια από το Facebook