Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

«Μικρή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» No 2!!Γράμμα στον Άη Βασίλη!

5387082250_5d1be6aff9_mΚαλημέρα!

Εξαφανισμένη για άλλη μια φορά αλλά πραγματικά έχω τους λόγους μου. Η εργασία φτάνει στο τέλος της κι επιτέλους ετοιμάζομαι να ανασάνω και να ετοιμαστώ επιτέλους για τις διακοπές μου, που όμως δυστυχώς θα συνδυαστούν και με λίγο διάβασμα καθότι 4 μέρες μετά την επιστροφή μου δίνω το πρώτο μάθημα!!!! Δεν θα σας ευχηθώ ακόμα καλές γιορτές…. είναι νωρίς!!! 🙂 Θα επανελθω!

Προς το παρόν απολαύστε την δεύτερη Χριστουγεννιάτικη …. Ιστορία μου για το project της Αριστέας!

chrismas

Αγαπημένε μου Αη Βασίλη…
Εγώ σαν παιδί δεν ενθυμούμαι ποτέ να σου έγραψα γράμμα… ότι ήθελα το έλεγα στη μαμά και στο μπαμπά και στο έλεγαν λέει εκείνοι. Τώρα το πως στο έλεγαν μου διέφυγε…. δεν τους ρώτησα και πότε, αφού πάντα έπαιρνα αυτό που ζητούσα!!! Επίσης, δεν ενθυμούμαι και ποτέ να σου άφησα γαλατάκι και μπισκοτάκια…. ούτε καρότο για τον τάρανδο, μαλλον στα αφηνε ο μπαμπάς…(αν και ο μπαμπάς πιθανότερο να σου άφηνε κανενα κρασάκι να το απολαύσεις με κανένα κοψιδάκι στο πλάι), ουτε αυτό το έμαθα ποτε σαν κλασσική γαϊδούρα,αφου επαιρνα πάντα τα δωρα μου. Εσενα παντως καλοφαγωμενο σε βλεπω οποτε παράπονο δεν θα χεις φαντάζομαι!
Πολλοί αυτές τις μέρες θα σου δηλώνουν με στόμφο και ανωτερότητα ότι αυτό που θέλουν δεν είναι ούτε κινητό, ούτε tablet.Εγώ όμως σαν κλασσική γαϊδούρα που είμαι , δεν θα γίνω ανώτερη, και δεν θα σου πω οτι δεν τα θέλω!!!! γιατί τα θελω!!!κι ας τα έχω!!!! Και ipad θέλω και iphone 6 θέλω!!! (μην ξενερώνεις τα θελω! ψέμματα να σε πω???) Αλλά δεν θα στα ζητήσω διότι …. χαλεποί οι καιροί Άγιε μου. (καλα αν σου περισσεύει κανένα πετα το προς τα δω δεν θα πω οχι)!
Εμενα στα 10 μου περίπου μου είπαν οτι δεν υπάρχεις στην πραγματικότητα, ξίνησα λιγο αλλα δεν μου κακοφάνηκε και πολύ, καθότι τα δώρα μου συνέχιζα να τα παιρνω… (ειπαμε γαϊδούρα!!!!τι περιμενες???) Οπότε τι από άγιο , τι από επίγειο…. εγω αυτο που ήθελα το ειχα!Αν ομως είναι να υπάρχεις, και μου φέρεις τίποτα καλό φέτος , μπορώ να σου αφησω οινόμελο, cup cakes και καραμελωμένα καρότα για τον τάρανδο (γιατί ειμαι και gourme δεν ειμαι καμιά τυχαία)!!!!
Αγαπημένε μου Αη Βασίλη, για να σοβαρευτούμε λιγάκι….
όλα οσα θέλω… τα συνοψίζω σε μια φράση που διάβασα κάπου στο Facebook: “για φέτος…. δεν θέλω να μου φέρεις τίποτα…. θέλω όμως να μην μου πάρεις….!!!” Αυτό!!!!!Γίνεται???
Αντε τώρα σ’αφηνω να διαβάσεις και τα αλλα γράμματα που σου αφήνει η bloggo-γειτονιά!!!
Και που ‘σαι…. κανε μου και κανένα Like!!!! Α και follow βεβαιως βεβαιως για να διαβαζεις οσα γραφω και να βεβαιώνεσαι οτι παραμένω καλό παιδι!!!! Σε φιλώ… την αγάπη μου στον Ρουντολφ!!!
Μαρία


Photos by: Great Beyond. Η  καρτούλα είναι δική μου δημιουργία

Σχόλια από το Facebook