Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Καλή χρονιά!!!!

Το 2018 έφυγε και η νέα χρονιά ήρθε αργά αργά…. με δειλά βηματάκια καθώς δεν ξέρει… τι την περιμένει. Όπως δεν ξέρουμε κι εμείς! Για φέτος λοιπόν θα κάνω τη διαφορά. Δεν θα κάνω σχέδια, ούτε θα βάλω στόχους διότι όπως όλοι έχουμε πολύ καλά καταλάβει όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια … ο Θεός ή και το Σύμπαν (ανάλογα σε τι πιστεύει καθένας) γελάει!!!! Θα κάνω απλά όνειρα και θα γεμίσω ελπίδες πως όλα όσα θέλω θα μπορέσω να τα πραγματοποιήσω!

Εκείνο όμως που επιθυμώ περισσότερο, κάθε μέρα που ξυπνά απλά να μας βρίσκει όλους καλά. Θέλω να μην χτυπήσει το τηλέφωνο λαμβάνοντας κάποιο άσχημο νέο, θέλω να τελειώσει η χρονιά και να είμαι πάλι εδώ να σας λέω ακριβώς τα ίδια. Έχοντας στη ζωή μου, τους ίδιους ανθρώπους και ακόμα περισσότερους.

Εύχομαι το 2019 ο τροχός να αρχίσει να γυρίζει και να είναι μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με την προηγούμενη. Όχι μόνο για εμένα και για τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και για τον κόσμο ολόκληρο. Εύχομαι αγάπη, ειρήνη, ευτυχία, σεβασμό, ισότητα, κατανόηση, δημιουργικότητα για όλους.

Δεν ξέρω πόσο ουτοπικά ακούγονται όλα αυτά αλλά τα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, πακέτο με πολύ θετική ενέργεια, έχοντας γνώση των δυσκολιών αλλά και πιστεύοντας πως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε έχοντας το μαγικό κλειδί στα χέρια και στις καρδιές μας: ΑΓΑΠΗ!! Το μαγικό κλειδί, το μαγικό ραβδί που νομίζω ότι έχουμε ξεχάσει την σημασία και την μαγεία του!

Κλείνοντας θέλω να τιμήσω άλλη μια έννοια της οποίας έχουμε ξεχάσει εντελώς την σημασία και την αξία: ευγνωμοσύνη!!! Νιώθω λοιπόν ευγνώμων καταρχήν για την οικογένεια μου και αμέσως μετά για τους φίλους μου και όλα τα υπέροχα πρόσωπα που έχω στη ζωή μου, με προσέχουν, μου δείχνουν την αγάπη τους και είναι δίπλα μου σε κάθε μου στιγμή καλή και άσχημη.


Είμαι ευγνώμων και για αυτούς που δείχνοντας μου το πραγματικό τους πρόσωπο με έκαναν πιο προσεκτική πιο δυνατή πιο έμπειρη, σοφή και ετοιμοπόλεμη!!!! Είμαι ευγνώμων που για άλλη μια φορά ξεπέρασα ένα προβλήμα υγείας ακόμα και αν ήταν κάτι μικρό και απλό. Εύχομαι να είναι το τελευταίο. Είμαι ευγνώμων γιατί κάνω την δουλειά που αγαπάω κι εύχομαι η νέα χρονιά να με ωθήσει να εξελιχθω ακόμα περισσότερο!
Είμαι ευγνώμων γιατί και την φετινή αλλαγή του χρόνου θα την κάνω με πρόσωπα που αγαπώ πολύ!!!!
Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή της ζωής μου μικρή και μεγάλη. Είμαι ευγνώμων γιατί είμαι γεμάτη αγάπη και είμαι καλά :)))

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ 2019!!!!

ΥΓ: Λοιπόν κι επειδή αρκετά υπεράνω ήμουν ως τώρα, εκτός από τα παραπάνω για το 2019 θέλω… ΛΕΦΤΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ και ίσως… αυτό το Κάτι 😉 😛 😛 😛

Κλεμμένο από το Facebook status μου

Σχόλια από το Facebook