Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Η Μοίρα της Grace (A fall from Grace)

Hello! Είπα να κάνω μια προσπάθεια κάθε Παρασκευή να σας παρουσιάζω και μια ταινία (είθε να το κρατήσω! Αμήν) 

Πριν λίγες μέρες είδα στο Netflix μια από τις καινούριες αφίξεις του. Ενα δικαστικό θρίλερ με τίτλο: Η μοίρα της Grace (A fall from Grace). 

Μια νεαρή συνήγορος αναλαμβάνει παρά τη θέλησή της μια νέα υπόθεση δολοφονίας, όπου καλείται να υπερασπιστεί μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον  δεύτερο σύζυγό της. 

 

Αρχικά η Jasmine είναι αποφασισμένη να ξεμπερδεύει γρήγορα με την συγκεκριμένη περίπτωση καθώς η ομολογία ενοχής αλλά και η άρνηση της Grace να δικαστεί, δείχνουν να διευκολύνουν την κατάσταση. 

Ένα προαίσθημα όμως την παρακινεί να κάνει την Grace να της μιλήσει και μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της αλλά και στα δικά μας. 

Η Grace της ανοίγει την καρδιά της, λέγοντας της πως μετά από παρακίνηση της καλύτερής της φίλης, αποφάσισε να ξαναβρεί τον έρωτα στα μάτια ενός πολύ νεότερού της άνδρα. Στην αρχή έπλεε σε πελάγη ευτυχίας , τελικά όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν καθόλου έτσι και μια κόλαση ξεκινά για εκείνη.  

A Fall From Grace – Walter Fauntleroy, Crystal Fox, Donovan Christie Jr., Bresha Webb, Matthew Law – Photo Credit: Netflix / Charles Bergmann Πηγή εικόνας

Δεν θα σας πω περισσότερα από φόβο μήπως κάνω spoiler!

Η ταινία μου κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε κάτι παραπάνω από ευχάριστα καθώς το Netflix ενώ φημίζεται για τις καταπληκτικές σειρές του, στις ταινίες δεν τα πάει εξίσου καλά. 

Δεν θα το κατηγοριοποιούσα στα θρίλερ αλλά πραγματικά αξίζει να το δείτε αν σας αρέσουν τα αστυνομικά-δικαστικά! Οι ηθοποιοί δεν είναι γνωστοί αλλά είναι ταλαντούχοι και η υπόθεση ανατρεπτική! 

Δείτε το και πραγματικά θα με θυμηθείτε!

A Fall From Grace – Phylicia Rashad, Bresha Webb – Photo Credit: Netflix / Charles Bergmann Πηγή Εικόνας
Σχόλια από το Facebook