Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

I am back! Επιτέλους!

Επιτέλους!!!!!
Επέστρεψα στην αγαπημένη μου ονειροχώρα!!!

Μου λείψατε όλοι τόσο μα τόσο πολύ!! Μου έλειψε να γράφω μου έλειψε να γράφω , να σας διαβάζω, να διαβάζω τα σχόλια σας και να δέχομαι την αγάπη σας. Το γράψιμο αποτελεί για εμένα τον πιο αγαπημένο τρόπο έκφρασης. Μου επιτρέπει να βγάζω στο χαρτί (ή στο πληκτρολόγιο πια 😛 ) όλα όσα δεν μπορώ να πω προφορικά.

Όπως είδατε ανανέωσα εντελώς το design του blog μου αλλά παρέμεινα στο ίδιο ρομαντικό vintage στυλ ( και χαζοχαρούμενο το λες)…. Η θεματολογία παραμένει σχεδόν η ίδια που ξέρατε, και ίσως προχωρήσω και σε άλλα πράγματα που δεν είχα γράψει στα προηγούμενα. Όπως θα δείτε επίσης τα προηγούμενα άρθρα δεν υπάρχουν εκτός απο 2-3 και το online story μας που σκοπεύω να συνεχίσω πλέον.  Τα άρθρα θα μεταφερθούν όλα, αλλά σταδιακά για να διαβαστούν και από όσους δεν τα είχαν δει αλλά και για να τα φτιάξω λίγο καλύτερα όσον αφορά το φωτογραφικό υλικό και τον τρόπο γραφής. Θέλω γενικά να δώσω έναν αέρα ανανέωσης. 

Όπως σας είπα ήδη μετά από καιρό αποφάσισα να συνεχίσω το online story! Μου το έχετε πει πολύ και είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς οι ήρωές μου μου είχαν λείψει πολύ, όμως πολλές περίεργες συνθήκες δεν με βοήθησαν στο να το συνεχίσω. Για όσους δεν γνωρίζετε, πρόκειται για μια ιστορία που την ξεκίνησα ανά κεφάλαιο στο blog και μετά το τέλος του κάθε κεφαλαίου, οι φίλοι μου και οι αναγνώστες μου καλούνταν να ψηφίσουν την συνέχεια μέσα από μια δημοσκόπηση που τους έθετα. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα κεφάλαια εδώ.

Δεν θα κάτσω να μιλήσω για τους λόγους που είχα κλείσει το blog εξαλλου δεν ειναι κάτι σημαντικό ή ασυνήθιστο. Θα ευχηθώ απλά ότι το MyDreamland ήρθε για να…. μείνει 🙂

Ανυπομονώ για τα σχόλιά σας!!
Σας γλυκοφιλώ

xoxo

Feautured Image by
Tom Holmes

Σχόλια από το Facebook