Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Αποτελέσματα επεισοδίου 6 και εκκίνηση ψηφοφορίας για επεισόδιο 7!

Καλησπέρα σε όλους!! Σάββατο σήμερα και χαλαρά στο σπίτι! Αν και είχα την ελπίδα ότι θα έπινα το καφεδάκι μου στο μπαλκόνι δυστυχώς αυτό το σπαστικό αεράκι , δεν μου το επέτρεψε! Αφήστε που ο καιρός είναι ύπουλος και δεν έχω καμιά διάθεση για κρυώματα!!! Πάμε παρακάτω!

Ξυπνησα με καλή διάθεση και δημιουργική. Έκανα μερικές δουλειες στο σπιτάκι μου, ξεκίνησα ένα μικρό μποτέ (καλα μη φανταστείτε τπτ ιδιαίτερο :P) και ξεκίνησα λιγακι να ασχολουμαι με το blog. Σημερα αποφάσισα εκτός του να κανω μια μικρή έρευνα για κάτι που θέλω για τη δουλεια να χαλαρώσω ΠΟΛΥ!!! πάρα πολύ ομως! Επομένως δεν κανόνισα ούτε έξοδο ούτε τίποτα. Πιθανό να έρθει ο ξαδερφός μου το βράδυ να δουμε ταινία- έχουμε στα υποψιν μας το Fences με την υπέροχη Viola Davis και τον μοναδικό Denzel Washington. Εννοειται θα υπάρξει σχετική ταινιοανάρτηση- και να τα πούμε λιγάκι.

Για τώρα το μεσημέρι κατέβασα άλλη ταινία. Το The Post με τους αγαπημένους μου Meryl Streep & Tom Hanks!!! Ανυπομονώ!!! Και φυσικά ξαναεννοειται η σχετική ανάρτηση!!!!

Συνεχίζουμε:

Η ψηφοφορία για το επεισόδιο 6 της online ιστορίας μας ολοκληρώθηκε και παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα! Τα άτομα που ψήφισαν είναι λίγα δυστυχώς αλλά δεν πειράζει!!! Προχωράμε και ελπίζουμε να αρέσει σύντομα σε περισσότερο κόσμο 😀

Τα αποτελέσματα είναι:

επεισόδιο

 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ψήφο σας αλλά και για την υποστήριξή σας!!!

Συνεχίζουμε με το επεισόδιο 7. Το επεισόδιο 7 βρίσκεται στο wattpad εδώ ενώ μπορείτε να ψηφίσετε για την εξέλιξή του εδώ.

Πάω τώρα να βγάλω τη μάσκα μου απο πάνω μου (τρομάρα μου), θα σας πω σύντομα ποιες εχω ανακαλύψει και χρησιμοποιώ, και να κάνω ένα ντουζάκι πριν φάω και δω την ταινία μου!!! Θα επανέλθω σύντομα 😀 😀 😀
Να έχετε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο
xoxox

Σχόλια από το Facebook