Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Breaking News!

Καλησπέρα αγαπημένα μου φιλαράκια! Χουχουλιάρικο βροχερό Σαββατοκύριακο και βρήκα ευκαιρία να μην κουνηθώ και να κάνω όλα όσα θέλω στο σπίτι.

unsplash-logoGian Cescon

Η επέλαση της κακοκαιρίας με ονοματεπώνυμο συνεχίζει να σκορπά…. τον πανικό της. Κρύο, βροχές, χιόνια αν και πάλι εγώ από χιονάκι τίποτα δεν ευχαριστήθηκα. Ίσα που πασπάλισε, λίγο στην Τρίπολη και λίγο εδώ στην Αθήνα… να πάρω τη χαρά μου και να μου την πάρουν πίσω!!! Σαν κακοπασπαλισμένος κουραμπιές ένα πράμα!

Στην αρχή της εβδομάδας παρέλαβα επιτέλους τον νέο μου dekstop υπολογιστή με τον οποίο έχω χαρεί ιδιαίτερα!!! Το νέο μου εργαλείο φυσάει κι επιτέλους μπορώ να δουλέψω κανονικά χωρίς το laptop που ναι μεν μια χαρά είναι αλλά όχι για καθημερινή και επαγγελματική χρήση! Το εχω καταχαρεί γιατί εκτος του ότι είναι πολύ δυνατό μηχάνημα, του “κότσαρα” άλλη μια οθόνη 29άρα και έχω κάνει το δικό μου……. studio εδώ μέσα 😛

Αφού του έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και του εγκατέστησα τα προγράμματα που χρειάζομαι τόσο για επαγγελματική όσο για προσωπική χρήση, αποφάσισα πως επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή να βάλω μια τάξη στο…. συφερτό των δεδομένων μου γιατι το χω παραξεφτιλίσει με την αχρηστίλα. Εχω στους δίσκους μου… τη σάρα, τη μάρα, και το κακό συναπάντημα μαζί από φωτογραφίες, βίντεο, προγράμματα, αρχεία κλπ κλπ!
Γενικά προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να σουλουπώσω λίγο το αρχείο μου γιατί εδώ μέσα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και μαζί όλο το σόι και πάει λέγοντας! Οπότε αφου τελειώσω με το ξεκαθάρισμα των δίσκων μου ξεκινάμε ένα ιδιαίτερο ξεκαθάρισμα (ξαναμανά) σε φωτογραφίες και προσωπικά βίντεο, σε clouds (dropobx gdrive κλπ γιατί τα χω και μπολικα παναθεμά με) και σε web apps που χρησιμοποιώ για να αποθηκεύω διάφορα. Όπως καταλάβατε με έχει πιάσει μια μανία για οργάνωση και δεν το χω η δόλια… δεν το χω! Θα το βρω που θα μου πάει!

Παράλληλα πρέπει να ανασκουμπωθώ να προγραμματίσω τόσα πράγματα ακόμα που θέλω να κάνω. Πχ να κανω συνεχεια σεμινάρια σχετικά με τη δουλειά (σε καλό δρόμο είμεθα), να μάθω τρόπους να είμαι λίγο πιο παραγωγική στο κομμάτι αυτό, να προωθήσω λιγάκι το blog μου, να συνεχισω καποια στιγμή την έρμη τη ρημαδοιστορία που περιμένει κλπ κλπ. Εχω τόσα να κάνω αλλά δεν το παίρνω απόφαση με τίποτα.

unsplash-logoGiulia Bertelli

Παράλληλα αναμένω με ανυπομονησία τη νέα συνεργασία της αγαπημένης μου Καίτης , η οποία μετά από 19 χρόνια θα συναντηθεί με το Φοίβο σε μια συνύπαρξη που μάλλον θα συζητηθεί πολύ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το νέο κομμάτι θα είναι ρούμπα και αν σκεφτούμε τις Γαρμπικές ρούμπες και τσιφτετέλια… κάτι μου λέει οτι θα … κουνηθούμε πολύ 😉 Αναμένουμε λοιπόν!!!

Αυτά τα νέα μου εν ολίγοις. Απόψε το πρόγραμμα έχει εξάδερφο Μάκη για να δούμε επιτέλους το Με τα μάτια κλειστά, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μου Sandra Bullock. Παράλληλα σας ετοιμάζω ένα μικρό αφιέρωμα για την γνωστή σε όλους παραγωγή του Netflix “Black Mirror” το οποίο εκτός απο τη σειρά, περιλαμβάνει και μια νέα ταινία που έχει μια καινοτομία. Είναι διαδραστική!!!! Περισσότερα σύντομα!

unsplash-logoJens Kreuter

Ελπίζω κι εσείς να έχετε ένα όμορφο χουχουλιάρικο Σαββατοκύριακο !!

Τα λέμε σύντομα
Μαρία

feautured image :

unsplash-logoTim Bennett
Σχόλια από το Facebook