Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Back 2 the city…

Πίσω στην βάση μου λοιπόν… ! Ωραίες οι διακοπές δεν λέω! Και κοιμηθήκαμε και ξεκουραστήκαμε… και τα μπάνια μας τα κάναμε…και τα βιβλία μας τα διαβάσαμε (αν και ήθελα περισσότερα)…  είχαμε πρόγραμμα 😛 

Επέστρεψα στην Αθήνα μετά από 12 περίπου μέρες στην Σκύρο και κάνω προσπάθειες για επαναπροσαρμογή στην πραγματικότητα.  Όχι ότι χρειάζομαι και ιδιαίτερη προσπάθεια. Καλές όπως είπα οι διακοπές αλλά σαν το σπιτάκι μας… δεν έχει. 3 εβδομάδες ξεκούραση ήταν… τόσο όσο έπρεπε. Με πλήρη ξεκούραση και χωρίς να προλάβω να βαρεθώ. Για την Σκύρο δεν έχω να σας πω πολλά καθώς για διάφορους λόγους δεν κάναμε ιδιαίτερα πράγματα. Μας ένοιαζε να ξεκουραστούμε κυρίως και όχι να κάνουμε τουρισμό. 

unsplash-logoY U C E L

Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να μην κάνω ξανά διακοπές την περίοδο του 15Αύγουστου. Νιώθω ότι οι ημέρες εκείνες είναι για χωριό και όχι για νησί. Βουλιάζουν τα νησιά, τα πάντα είναι πανάκριβα και δεν ευχαριστιέσαι τίποτα από τον συνωστισμό. Εκτός αυτού ειδικά στα νησιά, παρ’ όλο που έχει ζέστη, έχει έναν εκνευριστικό αέρα που δεν σε αφήνει να απολαύσεις ούτε κολύμπι αλλά ούτε και άραγμα στην παραλία. 


unsplash-logoMatthew Sleeper

Δεν είναι καιρός ακόμα να πούμε καλό χειμώνα αλλά θα αρκεστώ σε ένα απλό… καλή σεζόν! Έχω μαζέψει τόσα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, βιβλία, ταινίες, σειρές, τεχνολογία κλπ κλπ κλπ και προσπαθώ να ανασυγκροτηθώ. Στις διακοπές είχα πει θα δω πολλές ταινίες και σειρές αλλά δεν έκανα τίποτα από τα δυο.  Διάβασα 4 βιβλία και τελειώνω το 5ο και θα σας τα παρουσιάσω εν καιρώ. 

Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά και δεν θα σας κρύψω ότι δεν με χαλάει καθόλου. Χαίρομαι που θα μπω πάλι στους ρυθμούς μου , ειδικά με φορτισμένες μπαταρίες και που θα δω τα συναδελφάκια μου αλλά και τα σουπερ αφεντικά μου. Κάτι μου λέει ότι μας περιμένει γεμάτος και παραγωγικός χειμώνας  🙂

Επιπλέον αναμένω  τη συναυλία της Καίτης τη Δευτέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου όπως σας έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση. Νομίζω οτι μας ετοιμάζει κάτι πολύ διαφορετικό και εξαιρετικό και ανυπομονώ να το δω.  Στις 15 Σεπτέμβρη θα πάω στην Τρίπολη για τον γάμο του πολύ καλού και παιδικού μου φίλου , ενώ στις 7 Οκτώβρη η κολλητή μου η Μαρία θα βαφτίσει την τσαμπουκαλού ζουζούνα της ! 


unsplash-logobruce mars

Το Φθινόπωρο που έρχεται συμβολίζει μια νέα αρχή, είναι σαν μια δεύτερη πρωτοχρονιά ας πούμε. Είναι η εποχή που βάζουμε στόχους, κάνουμε προγράμματα περιμένουμε να ξεκινήσουν διάφορα. Οι δουλειές μας που ουσιαστικά τον Αύγουστο υπολειτουργούσαν, τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια, νέες τηλεοπτικές σειρές, νέες ταινίες και άλλα πολλά. 

Έχω πει πως όσο κι αν μου αρέσει το καλοκαίρι, είμαι κυρίως παιδί του χειμώνα. Είμαι του χουχουλιάσματος, του τζακιού, του αράγματος κλπ. Δεν με λυπεί λοιπόν ιδιαίτερα που έρχεται το Φθινόπωρο ειδικά γιατί φέτος νιώθω ότι ξεκουράστηκα πολύ.  Έχω κάποια σχέδια για την …σεζόν που έρχεται αλλά δεν θα τα αποκαλύψω καθώς φοβάμαι πια… το κακό μάτι!!! (χοχοχοχοχοχο) 


Απόψε η μέρα είχε την απόλυτη χαλάρωση… 
Καθώς μια προγραμματισμένη έξοδος ακυρώθηκε λόγω απροόπτου το εκμεταλλεύτηκα, να χαλαρώσω να κάνω το μπάνιο μου και τα … μποτέ μου (δεν θελω σχόλια ε????) και αφιέρωσα όλη τη μέρα σε εμένα… στο λαπτοπ μου… στον καναπε μου και στην ηρεμία μου 🙂 Αύριο με περιμένει βολτούλα με το μοναδικό βαφτιστήρι μου και τα ξαδερφάκια μου για brunch και ανυπομονώ να τους δω όλους!!! Είπαμε.. καλές οι διακοπές αλλά σαν τους φιλους… ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! 
Σας αφήνω προς το παρόν… λέω να πάω να αράξω και να δω μια ταινία που παίζει να είναι πολύ πολύ καλή. Σας βάζω το trailer και σύντομα θα έχετε ταινιοπαρουσίαση 🙂 και σας χρωστάω κι άλλες ακόμα… ΠΟΛΛΕΣ! 🙂

Καλό βράδυ αγαπημένοι μου φίλοι! Θα τα πούμε σύντομα! 

Σχόλια από το Facebook