Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Aγαπημένο Βeverly Hills και ένα αντίο στον Dylan της καρδιάς μας…

Κι εκεί που χαζεύεις στο ίντερνετ ξαφνικά το timeline σου γεμίζει από αναρτήσεις διεθνών και εγχώριων ΜΜΕ, blogger, αλλά και απλών χρηστών σχετικά με ένα θλιβερό νέο. Ο Luke Perry, γνωστός και ως Dylan στην αγαπημένη σειρά Beverly Hills 90210 άφησε την τελευταία του πνοή στα 52 του χρόνια. Και παθαίνεις σοκ! Παθαίνεις σοκ γιατί δεν μπορείς να χωνέψεις πως ο πρωταγωνιστής μιας σειράς που συνοδεύει τα εφηβικά σου χρόνια, μια σειρά που πραγματικά μας δίδαξε πολλά. δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Η σειρά αυτή μας πέρασε πολλά μηνύματα για την οικογένεια, την φιλία, την αγάπη, τον έρωτα, τα ναρκωτικά , τις ανθρώπινες σχέσεις και άλλα πολλά.

Με τους ήρωες του Beverly Hills 90210, γελάσαμε, κλάψαμε, καρδιοχτυπήσαμε, είχαμε αγωνία για τις περιπέτειές τους, συγκρίναμε τα δικά μας εφηβικά “κατορθώματα” με τα δικά τους και γενικά “μεγαλώσαμε” μαζί τους.

Πηγή Εικόνας

Ποιος δεν θυμάται τα δίδυμα Brandon και Brenda, την κουκλάρα και diva Kelly, την γλυκιά αλλά αθώα Donna, την ιδιοφυέστατη και χαμηλών τόνων Andrea (ήταν η αγαπημένη μου), τον σκληρό γόη Dylan, τον Δον Ζουαν Στηβ αλλά και τον μουσικό της παρέας, David? Ποιος δεν θυμάται τις κόντρες ανάμεσα στον Dylan και τον Brandon για την Kelly και της Kelly και της Brenda για τον Dylan, τον κρυφό έρωτα της Andrea για τον Brandon, αλλά και τον David και την Donna που ειχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον??? Πολλοί εξαιρετικοί ηθοποιοί ήρθαν κι έφυγαν από τη σειρά αλλά τα συγκεκριμένα τυπάκια έμειναν ριζωμένα μέσα στις καρδιές μας για πάντα!

Τα 90’s μας χάρισαν πολλές σειρές και όπως φαντάζεστε παρακολουθούσα πολλές από αυτές όπως, Melrose Place, Baywatch και πολλά άλλα. Καμιά ομως δεν κατάφερε να με κερδίσει όσο το beverly hills και τα Φιλαράκια. Αυτές οι δυο σειρές θα είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών μου όσες κι αν δω.

Τον Luke Perry τον παρακολουθούσα τελευταία σε άλλη μια σειρά που προβάλλεται στο Netflix και έχει ως πρωταγωνιστές τους ήρωες των αγαπημένων κόμικ “Archie”. Καμιά σχέση βέβαια με τα κομικ!! Μόνο τα ονόματα και μερικές φυσιογνωμίες. Ο Perry ενσάρκωνε τον πατέρα του Archie Andrews, Fred και ηταν απλά υπέροχος. Είχε κρατήσει το στυλάκι του αγαπημένου Dylan, μεταμορφωμένου σε στοργικό πατέρα που του πήγαινε πολύ!!

Πριν λίγες μέρες τα διεθνή ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι ο αγαπημένος ηθοποιός είχε πάθει εγκεφαλικό και βρισκόταν σε τεχνητό κώμα. Όλοι ελπίζαμε ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του θα το ξεπερνούσε, δυστυχώς όμως έχασε τη μάχη και άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να σας παραθέσω το βιογραφικό του καθώς υπάρχει παντού στο διαδίκτυο! Θα πω μόνο ότι αν και προσωπικά ήμουν ερωτευμένη με τον Brandon, ο Dylan είχε και θα έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου, μαζί με την αγαπημένη μου σειρά των εφηβικών μου χρόνων.

Αντίο Dylan της καρδιάς μας. Αντίο σουπερ ερωτικό τυπάκι!!!!

Σχόλια από το Facebook