Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

1η Ανάρτηση για το 2020

unsplash-logoArnel Hasanovic

Καλησπέρα σε όλους!!! 
Για άλλη μια φορά τελευταία και καταϊδρωμένη 😛 για την πρωτη ανάρτηση της χρονιάς. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά, με χαρούμενα νέα και ευχάριστες στιγμές! 

Οι φετινές μου γιορτές ήταν ίσως από τις καλύτερες που έχω περάσει! Μείναμε στην Αθήνα, πήρα μερικές μέρες άδεια και πραγματικά χάρηκα βόλτες, αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά ξεκούραση!!!! 

Είδα τους φίλους μου, τα ξαδέρφια μου, είδα δυο θεατρικές παραστάσεις, είδα αρκετές ταινίες και σειρές στο Netflix, πήγα βολτες με τη μαμά και το μπαμπά αλλά και τους φίλους μου και γενικά πραγματικά το απόλαυσα! 

Την επόμενη των Θεοφανείων επέστρεψα στη δουλειά να δω τους φίλους μου και να πάρω δουλειά για το σπίτι και πήγα μερικές μέρες στην Τρίπολη να δω την υπόλοιπη οικογένεια. Αν και δούλευα τα πρωινά, χόρτασα κι εκεί θαλπωρή, τζακάκι ηρεμία και φυσικά την κολλητούλα μου με την υπέροχη μικρή της!!! Νιώθω οτι το 2020 μπήκε όμορφα κι ελπίζω να….κρατήσει

Δεν θα κάνω καποιον απολογισμό, ότι ηταν να πω το ειπα στο Facebook και το παραθέτω πάλι για όσους δεν το είδαν ή απλά δεν έχουν fb!

Έχω θέσει όπως είπα και στο Fb κάποιους στόχους και εχω ξεκινήσει σιγά σιγά να προσπαθώ να τους πετύχω! 

Προς το παρόν συνεχίζω τα σεμινάρια που ξεκίνησα, συνεχιζω να προσπαθώ να ανεβω επίπεδο στη δουλειά και να μαθαίνω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ. 

Παράλληλα συνεχίζω να γράφω και στο  Mikrofwno  όπου μπορείτε όλα μου τα άρθρα να τα δείτε εδώ.

Ξέρετε λοιπόν όλοι πόσο λατρεύω το γράψιμο αλλά και πόσο εθισμένη είμαι στην τεχνολογία. Πολλές φορές θέλω να γράφω και να παρουσιάζω διάφορα εδώ,  αλλα νιώθω οτι …. το συγκεκριμένο στυλ blog είναι διαφορετικό απο αυτό που θέλω να κάνω. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω ένα δεύτερο “υπό” blog ας πουμε 😛 στο οποίο θα σας παρουσιάζω διάφορα πράγματα που αφορά την τεχνολογία, τις εφαρμογές, τα κινητα και άλλα πολλά! Φυσικά συνεχίζω και γράφω εδώ και εχω ήδη κάνει μια προσπάθεια να αναδιοργανωθώ.

Επίσης ετοιμάζω αργά και σταθερά το πρώτο μου portfolio για να παρουσιάσω όλα όσα κάνω ! Θέλω να πιστεύω ότι με τον καιρό θα το γεμισω με όμορφες δημιουργίες και με τις προσπάθειες που κάνω τόσο στη δουλειά μου όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Ξέρω ότι σας εχω υποσχεθεί οτι θα προχωρήσω και την ιστορία μου και θέλω πραγματικά να το κανω απλα… ας πουμε οτι νιώθω οτι δεν είναι τωρα ο καιρός… κάθε πράγμα “ξέρει” πότε πρέπει να γίνει και ίσως αυτό ειναι “προγραμματισμένο” για αργότερα. Είμαι σίγουρη οτι το “καμπανάκι” θα χτυπήσει όταν πρέπει!!! 

Προς το παρόν σας αφήνω για να χαλαρώσω και να δω την ταινία Η μοίρα της Grace στο Netflix και να μπορέσω να σας την παρουσιάσω προσεχώς!!! 
Θα περάσω απο τις γειτονιές όλων σας άμεσα!!!! 

Σας γλυκοφιλώ!!
Μαρία

Σχόλια από το Facebook