Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Ψωνίζω άρα….υπάρχω?

Για τις περισσότερες γυναίκες τα ψώνια είναι… ψυχοθεραπεία! “Shopping Therapy” γαρ. Για μένα όμως, ούτε καν! Ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά με τα ψώνια και τις βιτρίνες ειδικά όταν πρόκειται για ρούχα και παπούτσια.

Μόνιμα τα ψώνια ήταν ο μεγάλος καυγάς μου με τη μάνα μου!!! Η δόλια προσπαθούσε να με ντύσει, να με κάνει άνθρωπο, να βγω πολιτισμένα στην κοινωνία αλλά που εγώ;;; Της έκανα τη ζωή κόλαση! Με τραβολογούσε , μαλώναμε στα μαγαζιά, μέσα, απέξω, στο ενδιάμεσο…Ξέραμε ότι θα πάμε για ψώνια και θα γυρίσουμε μαλωμένες. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει βελτιωθεί λίγο από πλευράς μου από την άποψη ότι όταν πάω, ξέρω ότι όντως ΠΡΕΠΕΙ να ψωνίσω, αλλά της δόλιας μάνας, της έχει μείνει ψυχολογικό και ούτως η άλλως… πάντα γυρνάμε μαλωμένες!!! (καλά όχι πάντα!! μην με πει και υπερβολική…9 φορές στις 10).
Πηγή: Pixabay

Βέβαια από την άλλη, όταν με άφηνες σε ένα μαγαζί με gadgets ή βιβλία δεν έλεγα ποτέ όχι… μπορούσα και να “ξεχειμωνιάσω” εκεί μέσα.Λάτρευα να γυρίζω στα ράφια με τα gadgets ή τα βιβλία ή ακόμα και τα χαρτικά. Κι εκείνα με ξετρέλαιναν ανέκαθεν. Όλα τα υπόλοιπα τα βαριόμουν και τα βαριέμαι.Ακόμα και για το supermarket πλέον παραγγέλνω online!

Τα τελευταία χρόνια ειδικά από τότε που ανακάλυψα το e-shopping οι εξορμήσεις μου στα μαγαζιά έχουν λιγοστέψει ακόμα περισσότερο. Και η υπομονή μου μέσα σε αυτά λιγοστεύει επίσης. Λίγη ώρα μετά την πρώτη βόλτα, αρχίζω να κουράζομαι, να ιδρώνω, να ζαλίζομαι , να λιποθυμώ και όλα τα συναφή!!! Έτσι πλέον όλα τα κάνω μέσω διαδικτύου. Φυσικά προσέχω πάντα από που αγοράζω και για τις συναλλαγές μου χρησιμοποιώ πάντα χρεωστική ή paypal.
Janko Ferlič

Είναι λογικό ότι πάντα υπάρχει το άγχος και η έγνοια για απάτη αλλά προς το παρόν δεν μου έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερα περίεργο ή άσχημο. Γενικά το ψάχνω πολύ πριν κάνω οποιαδήποτε online αγορά, τόσο για να μην πέσω θύμα κάποιας απάτης όσο και για να βρω αυτό που θέλω, όπου με συμφέρει καλύτερα! Ευτυχώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο για το Ελληνικό εμπόριο όσο για το διεθνές και πάντα βρίσκω αυτό που θέλω χωρίς….κόπο :P!!!

Εσάς ποια είναι η σχέση σας με τα ψώνια; Είστε του shopping therapy ή τα ακούτε και αλλάζετε πεζοδρόμιο; Ποια η σχέση σας με τις online αγορές ; Σας αφήνω να δημοσιεύσω στο WattPad και το επόμενο επεισόδιο 🙂 και να χαλαρώσω, με pop corn και βλέποντας καμιά ταινία. Λέω να δω το Summer Hours με την υπέροχη Juliette Binoche! Θα σας γράψω σύντομα πως μου φάνηκε! Καλό βράδυ και πολλά φιλιά σε όλους! xoxo
Σχόλια από το Facebook