Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Μυρίζει… Πάσχα!

Καλησπέρα, Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους

Η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκεται ήδη στα μισά της και εύχομαι ολόψυχα αυτή η ανάρτηση να σας βρίσκει όλους σε Πασχαλινούς ρυθμούς και να απολαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις μέρες!!!

Βρίσκομαι εδώ και μερικές μέρες Τρίπολη και δουλεύω εξ αποστάσεως, καθώς μου το επιτρέπει η δουλειά μου, επομένως είμαι τουλάχιστον λίγο πιο ξεκούραστα και άνετα. Δεν έχω προλάβει να κάνω κάτι ιδιαίτερο εκτός του να δω το υπέροχο μωράκι της φιλενάδας μου της Μαρίας που μας ήρθε δωράκι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και φυσικά ξετρελάθηκα!!!! Είναι μια πανέμορφη μικρή πονηρή ζουζούνα που σε λίγο καιρό θα μας πουλάει και θα μας αγοράζει χαλλλλλλαρα και με το πάσο της!!! Από αύριο ελπίζω όμως ότι θα ξεκινήσω λίγο τις βολτούλες και τις εξόδους.

Πηγή: Pixabay

Προσπαθώ παράλληλα με τη δουλειά να οργανώσω λιγάκι καλύτερα το blog μου και να επενδύσω λίγο περισσότερο στο γράψιμο. Πιστεύω πολύ στην Online ιστορία και είμαι εκνευρισμένη που δεν την έχω προχωρήσει καθόλου και γιαυτό θέλω να οργανωθώ περισσότερο για να την προωθήσω ούτως ώστε να έχω και κίνητρο. Έχω άλλο ένα κεφάλαιο στα σκαριά και μόλις προετοιμαστώ κατάλληλα θα το ανεβάσω. Για την ώρα σκέφτηκα να μεταφέρω την ιστορία σε μια άλλη πλατφόρμα ώστε να την έχω κάπως ξεχωριστά από το υπόλοιπο blog και να την απολαμβάνετε εκεί. Καθώς (φυσικά) δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα σας ενημερώσω σύντομα.

Σχετικά με τις Άγιες μέρες, δεν θα σας κρύψω ότι μου λείπουν πολύ οι παλιότερες εποχές, που τα πράγματα ήταν πιο ξέγνοιαστα, που μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα χωρίς τόσο άγχος. Όχι ότι παλιά έλειπαν τα προβλήματα, απλά οι εποχές ήταν λίγο διαφορετικές, λίγο πιο ξέγνοιαστες λίγο πιο…αθώες. Ιδιαίτερα για εμάς τα παιδιά.

Κάτι που επίσης αυτή τη περίοδο το βιώνουμε πιο έντονα είναι το θέμα της ΠίστηςΠροσωπικά την Μ.Εβδομάδα μου αρέσει για παράδειγμα πολύ και να νηστεύω αλλά και να πηγαίνω στην εκκλησία άσχετα αν δεν το καταφέρνω κάθε μέρα. Αν και δεν είμαι ούτε της νηστείας ιδιαίτερα ούτε της εκκλησίας (άσχετα αν πιστεύω εκεί ψηλά πολύ) τις μέρες αυτές το απολαμβάνω πραγματικά. Παλιότερα είχα κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την πίστη την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.(Το είχα ανεβάσει κι αυτό Μεγάλη Πέμπτη!!)Πρόκειται για ένα πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα και καθένας από εμάς το βιώνει και το αισθάνεται διαφορετικά. Είναι στη κρίση και δικαίωμα του καθενός να πιστεύει αν θέλει και όπου θέλει και ΚΑΝΕΙΣ από εμάς δεν έχει δικαίωμα να τον κατακρίνει. Εκτός φυσικά αν τα πιστεύω του παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εκεί πια πάμε σε άλλο “μονοπάτι” και βασιζόμαστε σε άλλα δεδομένα.

Πηγή:Pixabay

Περισσότερες σκέψεις…και τις δικές μου αναμνήσεις από το Πάσχα θα τις διαβάσετε στην ανάρτηση για την Πίστη που σας ανέφερα πιο πάνω. Δόξα το θεό το σεντούκι των αναμνήσεών μου είναι γεμάτο όμορφες στιγμές, παρά τα πολλά προβλήματα. Αγάπη οικογένεια και φίλοι το βασικό τρίπτυχο της ευτυχίας για εμένα τουλάχιστον . Περάσαμε και δύσκολα αλλά περάσαμε και πάρα πάρα πολύ όμορφα, με ανθρώπους που μας αγαπάνε και είναι πάντα δίπλα μας.

Ξέρω και αντιλαμβάνομαι ότι οι εποχές δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τις γιορτές και τις Άγιες Μέρες όσο θα το θέλαμε αλλά προσωπικά θα δώσω μέσα από την καρδιά μου τις πιο ζεστές ευχές στον κάθε ένα σας. Εύχομαι να τις γεμίσετε με όμορφες στιγμές, αγάπη και αγαπημένα πρόσωπα, ζεστές και δυνατές αναμνήσεις. Το θείο φως της Ανάστασης ας γεμίσει τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας με αγάπη και ας μας φωτίσει να κάνουμε πάντα το καλύτερο.

Πηγή: Pixabay

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

 

 Προεπιλεγμένη εικόνα: Photo by Annie Spratt on Unsplash

Σχόλια από το Facebook