Ότι ονειρευόμαστε … είμαστε!

Η online ιστορία μας στο WattPad!

Καλησπέρα σε όλους!!!

Art Lasovsky

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!! Ελπίζω να περάσατε πολύ πολύ όμορφα το Πάσχα, να ήσασταν με όλα σας τα αγαπημένα πρόσωπα, να φάγατε και να ήπιατε πολύ και γενικά να απολαύσατε τις Άγιες αυτές μέρες.

Βρίσκομαι ακόμα στην Τρίπολη και αύριο επιστρέφω (online) στην δουλειά,Τετάρτη ανεβαίνω Αθήνα και σιγά σιγά επιστροφή στην ρουτίνα μου!

Είχα πει πως με την ανακαίνιση του blog μου θα προσπαθήσω να συνεχίσω και την online ιστορία μας! Θέλησα όμως να την ξεχωρίσω λίγο από το blog και να την μεταφέρω κάπου αλλού. Μετά από μια μικρή έρευνα και πρόταση μιας φίλης, κατέληξα στο wattpad. Τι είναι αυτό; Πρόκειται για μια πλατφόρμα που αφορά νέους συγγραφείς και αναγνώστες. Οι νέοι και επίδοξοι συγγραφείς μοιράζονται τις ιστορίες τους τις οποίες μπορούμε όλοι να διαβάσουμε, να σχολιάσουμε και να βαθμολογήσουμε, ενώ υπάρχουν και πολλές Ελληνικές ιστορίες και διηγήματα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ καθώς το ανακάλυψα σύντομα αλλά με κέρδισε αμέσως.

Το WattPad μπορείτε να το βρείτε εδώ ενώ υπάρχουν και εύχρηστες εφαρμογές για ios και android συσκευές, προκειμένου να διαβάζετε εν κινήσει!

Αυτή τη πλατφόρμα επέλεξα λοιπόν για να φιλοξενήσει την ιστορία μας και να λάβει μια πιο…. bookish 😛 υπόσταση! Θα ξεκινήσω να αναρτώ και να δημοσιεύω τα κεφάλαια ένα ένα για ένα χρονικό διάστημα, και για τα 2 τελευταία θα βάλω πάλι gallop να ψηφίσετε για την συνέχεια !!! Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που είμαι γενικά πιο χαλαρά,  αλλά και με την δική σας υποστήριξη και παρακίνηση, η ιστορία θα συνεχιστεί 🙂

Για αρχή λοιπόν δημοσιεύω στο WattPad  την εισαγωγή που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλό μας βράδυ και… καλή μας επαναπροσαρμογή 🙂

 

 

Σχόλια από το Facebook